עשרת הדיברות לבחירת כרטיס ביקור
לבחור כרטיס נכון לעסק שלך, או רק לתחום שלך מצריך הרבה חשיבה לוגית ועיצובית, ולהרבה אנשים זה לא דבר שמגיע בקלות כל כך. אנחנו ננסה לעזור לכם להבין ולפשט את הדרכים שבו אתם תבחרו את האחד מבין הרבה כרטיסי ביקור שכבר קיימים, או שתעצבו אחד בעצמכם.
1. להבין את הבן האדם ולבחור את הצבעים
הדבר הראשון הוא להתאים את הצבעים לצורת הדיבור והפרזינטציה של בעל המקצוע, אם הבן אדם הוא שקט עדיף להשתשמש בצבעים בהירים יותר. אם הוא יותר "קולני" יש לבחור כההים קצת יותר.
2. בחירת "משפט מחץ"
הדבר המיוחד של הרבה חברות הוא בחירת משפט שמתאר אותם בקצרה מאוד, ובמיוחד את הכוונות שלהם. המשפט צריך להיות חלק גדול מכרטיס הביקור וברוב המקרים כדאי שהוא יהיה באמצע הכרטיס.
3. בחירה נכונה של גודל הכרטיס
גם גודל הכרטיס הוא פרמטר חשוב מאוד ומצריך מחשבה רבה. הדברים שצריך לקחת בחשבון הם, המקצוע שעומד מאורחי הכרטיס. אם המקצוע שלכם הוא "משדרי" עדיף לבחור כרטיסי ביקור בגדלים קטנים יותר, ועדינים יותר.
4.הסמל
אם אתם חלק מחברה, אז אתם לא צריכים לחשוב הרבה מידי, אבל אם אתם עצמאיים כדאי מאוד לחשוב על סמל מיוחד שיסמל את החברה שלכם, או את עצמכם ובכך יגרום לאנשים לזכור אתכם.
5.המילים על הכרטיס
חוץ מסמלים ומשפטים, הרבה אנשים אוהבים להוסיף כמה מילים על עצמם בקצרה, בשביל לתת לקורא להבין מי עומד מאחורי הכרטיס ביקור.
6.להתאים את הכרטיס למקצוע
לכל מקצוע בעולם יש ייחודיות משלו, חלק מהמקצועות נעשים במשרדים וחלק עובדים מתחת לשמיים הפתוחים. אז גם פה אנחנו יכולים לתת לכרטיסי ביקור שלנו הרגשה שתתאר את סוג המקצוע בלי לקרוא על מה הוא עוסק.
7. בחירת צבעים לעובד המשרד
אם בעל הכרטיס הוא עובד משרדי, ונותן שירות כזה, הוא ירצה לבחור בכרטיסי ביקור קטנים עם צבעים בהירים יותר, על מנת להראות על עדינות ואינליגציה.
8.בחירת צבעים לעובד חוץ
אם בעל הכרטיס עוסק בעבודת כפיים, צבעי הכרטיס יכולים להיות כההים יותר בשביל להראות על כוח. מהירות היא שם המשחק בעבודות כפיים, זה מה שכל בעל מקצוע צריך להעביר ללקוחות, וזה מה שלקוחות רוצים. עבודה מהירה.
9.פונטים והצבע שלהם
ישנם הרבה מאוד צורות להציג את הטקסט על כרטיסי ביקור. הבחירה החשובה היא לא הפונט של הכתב אלא הצבע שלו. חשוב מאוד שצבע הכרטיס לא יסתיר, או יקשה על קריאתו של הכרטיס.
10.פשטות וצור קשר
שאתם בוחרים או מעצבים כרטיסי ביקור אישיים, תחשבו על כמה דברים אתם יכולים להוריד מהכרטיס מאשר להוסיף לו. חשוב מאוד שהדברים שבחרתם לא יפגעו בקירואות של פרטי צור הקשר, כי בסופו של יום אם אנשים נזכרים בכם, ומסתכלים על הכרטיס ביקור הם יחפשו את מספר הטלפון.
כתיבת תגובה